11

Strategi

USAHA KAMI

Runjin Industry Co., Ltd. minangka panyedhiya solusi Es Krim profesional sing didhukung dening tim insinyur sing duwe kualifikasi sing duwe pengalaman praktis ing pirang-pirang taun ing industri es krim, salah sawijining pabrikan peralatan es krim utawa pabrik es krim.

Runjin umume nyedhiyakake layanan kanggo pabrik es krim ing ngisor iki:

  • Gawe lan adol peralatan produksi es krim standar lan khusus
  • Proses pabrik lan desain pabrik es krim, desain kapasitas fasilitas layanan lan instalasi teknik
  • Inovasi produk
  • Manajemen pabrik, pelatihan lan konsultan
  • Ahli lan duwe pengalaman ngoptimalake proses produksi lan nyuda biaya konversi

PERALATAN

Apa sing diarepake, desain paling luweh, bagean lan komponen sing berkualitas uga stabilitas sing andal, priksa manawa memenuhi syarat produksi kanthi sampurna lan minimalake limbah operasi.

PROYEK

Kita ngerti manawa proses produksi lan desain tata letak sing pas lan desain kapasitas fasilitas layanan ekonomi njamin operasi efisiensi sing dhuwur lan biaya konversi sing kompetitif. Ora mung nalika ngrencanakake makalah, nanging uga bisa ngetrapake kanthi praktis.

LAYANAN

Layanan efisien miturut kebutuhan sampeyan. Kita njamin peralatan sampeyan mlaku ing kondhisi sing tepat, uga kita bisa ndhukung pangopènan sing dijadwalake, upgrade peralatan lan layanan alat ganti, lan luwih lanjut babagan konsultasi manajemen pabrik, upgrade umume pabrik, tata proses lan desain kapasitas fasilitas layanan lan liya-liyane.

Dhukungan

Dhasar layanan sing berorientasi pelanggan lan kaluwihan teknis, Runjin nduweni komitmen kanggo peralatan berkualitas lan layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngarepake pilihan sampeyan ing Runjin