Runjin © Krunt ™ -Z12 Z12 Mesin Isi Rotary Krim

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Gunakake

  1. Iki digunakake kanggo ngisi es krim, saus, utawa banyu-es kanthi macem-macem jinis cangkir, kerucut. Mesin standar bisa ngasilake mung siji jinis produk es krim, nanging yen nambah stasiun peralatan beda-beda, bisa uga diproduksi macem-macem kerucut bentuk lan cangkir es.

    Runchen Krunt-Z 12 minangka solusi murah sing cocog banget kanggo pabrik skala cilik. Bisa ketemu pelanggan sing ora duwe sarat kapasitas dhuwur .Nanging bisa ngasilake macem-macem jinis es krim kanthi Standar sing bermutu. Uga bisa digunakake kanggo tes laboratorium utawa pangembangan es krim.

Prinsip Kerja

  1. Tumpuk cangkir ing bagean dispenser tuwung, lan iki bakal dilebokake kanggo nyelehake bak siji-siji kanggo ngenteni ngisi. Ana macem-macem jinis isi adhedhasar macem-macem bahan baku kayata es krim, saus, utawa es-banyu. Tipe ngisi bisa minangka ngisi kuantitatif, ngisi intermiten, lan ngiseni nglereni (siji piranti pemotong bakal dipasang).Runchen Krunt-Z12 uga bisa diatur kanthi macem-macem bagian dekorasi kanggo dekorasi permukaan es krim. Sesuai karo produk sing beda-beda, bisa milih fungsi tambahan tutup sing beda. Uga bisa nutup produk kanthi motong film sadurunge.Sawise nambah utawa nutup tutup, bagean ejeksi bakal ngetokake produk lan dikirim saka mesin pengisi supaya cepet beku, nganti dikemas.

Bingkai Utama

Krunt StandarTMBingkai -Z12 digawe saka stainless steel .Desain mesin ngisi bisa memenuhi Standar higienis internasional lan dhuwur. Struktur bingkai sing mbukak bisa nyingkirake ngirit banyu kanthi efisien lan bisa diresiki kanthi gampang.Kabeh desain komponen kalebu nozel, penjepit selang lan bagean drive sesuai karo sarat sambungan sing gampang, panggantos lan reresik.

Sistem Drive Utama

  1. Motor frekuensi nyopir pembagi ayunan lan rotasi, lan ngontrol rotasi intermiten saka piring modul lan stasiun munggah lan mudhun. Ngirim sinyal Berkala menyang PLC kanthi kode program Rotary kanggo ngontrol silinder kanthi tepat, lan supaya kabeh bagean bisa digunakake kanthi stabil.

Sistem Ngontrol

KruntTMMesin pengisi rotary -Z12 dikontrol dening PLC pusat. Kanthi tembung PLC, produksi es krim bisa dicenthang kanthi cetha, lan panggantosane gampang banget. Wis ngirit ruang 2MB, lan bisa miwiti utawa mandheg kanthi otomatis. Puluhan produk bisa diprogram sadurunge.
Data produk bakal ditampilake ing layar PLC .lan panel kontrol kabeh dilengkapi tombol tutul lan tampilan digital, nyedhiyakake operasi lan ngawasi sing trep.

Sistem Kompresor Udara lan Sistem Vakum 

Adhedhasar sarat kebersihan panganan, kabeh bagean kanggo kompresor udara digawe saka bahan sing ora ana korosi, pelumasan. Kabeh katup nganggo mode listrik lan dipasang ing bingkai. Kabeh silinder standar saka Festo. Bagian Sistem vakum sing kanggo dispenser Tutup lan nambah tutup dikonfigurasi karo katup profesional.

Kauntungan

KruntTMMesin pengisi -Z12rotary nggunakake desain tata letak canggih lan bagean fungsi sing kuat kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan industri es krim. Kauntungan paling gedhe yaiku duwe fungsi luwih akeh tinimbang jinis tradisional.

Bingkai sing luwih stabil

Ngadopsi kekuwatan bingkai supaya operasi mesin luwih stabil tinimbang tradisional.

Luwih-luwih sistem drive stabil

Nggunakake pembagi ayunan lan rotasi Modular kanggo nggawe mesin utama luwih stabil, luwih gampang kanggo mriksa lan njaga. Umume stasiun nggunakake struktur mesin kanthi mesin supaya swara stabil lan sithik.

Sistem coklat suhu pancet :

Teknologi pemanasan suhu terus-terusan digunakake ing nozel ngisi supaya ora ana fenomena pamblokiran sing disebabake dening solidifikasi coklat nalika suhu sekitar kurang.

Tuku bagean

kita nyedhiyakake macem-macem jinis bagean. Ing kasus iki, ruang lingkup produk bisa saya akeh. Ing ngisor iki minangka tabel referensi :

Komponen sing cocog

Kanggo mesthekake fungsi mesin, mesin ngisi Runchen Krunt-Z12 luwih becik milih suku cadang asli. Yen milih wong liya, iki bakal ora ana unsur sing ora stabil, mula peralatan bakal rusak. Mangga takon sadurunge nggunakake.

Data Teknis

Garis-garis 1 baris 2 baris
kapasitas saben jam kanggo Standar 2400 4800
kacepetan mlaku (stoke / min) 10 ~ 45 10 ~ 45
kekuwatan 2 kW
kapasitas panyimpenan kanggo coklat 25L
nutupi produk 2-6ml
produk soyo tambah 4-8ml
massa gas (tanpa lenga, banyu) ≤2.0g / m3
hawa konsumsi 1 m3/ men
tekanan kerja (min) 6bar (87LB / inci persegi)

Ukuran Utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita