Mesin Es Krim Runjin © Krunt ™ -RM35

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Lamaran

Digunakake ing produksi es krim otomatis kanthi bar, es-lolly utawa jus es-lolly.

Prinsip kerja

Produk bar umum kudu diproduksi ing enem langkah ing ngisor iki:

1 Tuang es krim menyang cangkir cetakan
2 Pasang bar menyang es krim
3 Beku es krim ing banyu asin sing adhem ing -40 ℃
4 Nyelehake sethithik es krim ing banyu asin sing asine +15 ~ 25
5 Tarik es krim saka cangkir cetakan
6 Cegah es krim ing mesin kemasan
Sajrone prosedur transportasi wiwit ditarik nganti lega, kursus coklat bisa dilapisi ing es krim. Nalika es krim ditutupi coklat, woh-wohan sing garing uga bisa dilapisi ing permukaan.

Sajrone prosedur transportasi wiwit ditarik nganti lega, kursus coklat bisa dilapisi ing es krim. Nalika es krim ditutupi coklat, woh-wohan sing garing uga bisa dilapisi ing permukaan. 

Kapabilitas Lemu 10%
Kemampuan produk khas yaiku Bubuk susu sing ora lemu 10,5%
umume 21000 nganti 36000 saben jam. Ing Gula (sukrosa) 12,0%
kemampuan produk es banyu udakara 20% Sirup glukosa 5.0%
luwih murah tinimbang es krim kasebut. Nyatane Aditif 0,5%
kapabilitas tundhuk sawetara faktor kalebu: Masalah total padhet 38,0%
l Baris cetakan es krim Banyu 62,0%
l Jumlah krim es ing saben baris Total 100%

Desain Standar

Wajan cetakan

Cawan cetakan sing digawe es krim beku dipasang ing meja puteran bunder lan dilebokake ing tangki banyu asin. Wajan cetakan digawe saka waja tahan karat. Ing wajan cetakan standar, ana 16 gelas cetakan ing saben baris, lan jumlah gelas cetakan yaiku 16x126 = 2016. Kekandelan produk maksimal cocog karo 126 baris cangkir cetakan yaiku 24 mm. Panci cetakan ing spesifikasi liyane uga bisa diwenehake (waca "peralatan opsional").

Wajan jamur RM35 bisa ngasilake es krim paling dawa kanthi dawa 144 mm (5,67 "). Bar sing dipasang ing es krim utawa es-lolly kudune ana ing ndhuwur wajan paling sethithik 30 mm (1,18 ").

Tangki banyu asin

Tangki banyu asin bunder kasusun saka tembok stainless steel dobel sing dilas lan kursus insulasi termal diwenehake. Dilengkapi nganggo pompa sentrifugal independen. Pengatur suhu dilengkapi kanggo nyegah peralatan sing ora digunakake ing suhu sing sithik banget. Suhu banyu uyah panas kudu diwatesi ing sangisor 25 derajat sawayah-wayah kanggo nglindhungi wajan jamur saka stres termal sing gedhe banget.

Sistem nyopir utama

Kabeh fungsi utama ditindakake kanthi mekanisme sing dikontrol cam. Fungsi asisten lan fungsi liyane sing mbutuhake daya winates dikendhaleni dening sistem udara sing dikompres. Kacepetan 35 sistem bisa 10 baris nganti 30 larik per menit.

Peralatan listrik

Peralatan listrik dipasang ing kabinet listrik stainless steel independen, kalebu breaker utama, breaker, starter motor sing dilindhungi, relay kontrol kanggo ngontrol pemanasan, trafo kanggo ngontrol voltase lan wektu.

Panel kontrol

Operasi kasebut dikontrol panel kontrol sing dipasang ing mesin. Kabeh fungsi dikontrol dening PLC. Otomatis banget. Panel kontrol kalebu tombol, indikator, lan tampilan digital kanggo nampilake suhu sing nguap lan suhu banyu asin sing adhem. Suhu banyu uyah panas dikendhaleni kanthi elektronik lan ditampilake ing panel kontrol. Tampilan sing bisa nampilake tokoh lan nomer bisa nyedhiyani informasi babagan operasi lan diagnosis. Uga ana alarm swara. Yen prelu, skala gedhekudu diwenehake.

Piranti reresik lan sterilisasi

Kanggo ngresiki lan sterilake wajan ing situs kasebut, peralatan pembersih dipasang ing rel pendhukung tangki banyu asin. Piranti kasebut kudu disambungake karo agen banyu, uap lan pembersih.

Sistem adhem

Sistem pendingin utama ora kalebu penguapan sing digunakake kanggo pertukaran banyu panas sing asin. Amonia digunakake minangka coolant. Sistem pendingin sekunder yaiku sistem mandi banyu asin sing adhem. Banyu asin sing adhem disebar karo pompa aksial. Tangki distribusi banyu asin sing adhem digawe saka waja tahan karat.

Sistem Defrosting

Banyu asin sing panas digawe panas nganggo uap utawa uap. Sing digunakake kudu milih salah siji nalika pesen. Banyu asin disemprotake menyang pasuryan njaba cangkir cetakan liwat sistem nozel semprotan. Sistem defrosting yaiku

komunikasi komputer karo kontrol tengah komputer bisa diwenehake kanggo ngganti PC standar (waca "peralatan opsional").

Piranti ngiseni

Peralatan ngisi es krim standar dirancang kanggo peralatan ngisi kuantitif ing jinis drum, sing digunakake kanggo ngisi bahan saka ndhuwur. Isine pipa kolom lan endhas isi. Peralatan ngisi sing dipasang ing ndhuwur bisa diijolake.

Mesin colokan batang manual

Otomatis plug bar menyang es krim. Ngisi bar rampung kanthi manual. Klebu kothak panyimpenan kanggo nyimpen bar.

Instrumen ngeculake

Instrumen kasebut kalebu conveyor rantai lurus. 56 ngeculake lengen nganggo klem bar kasedhiya ing instrumen kasebut. Klem digawe saka logam keras / stainless steel. Pelepasan produk rampung liwat gerakan mudhun tangan sing ngeculake, lan produk kasebut diangkut menyang mesin kemasan. Instrumen sing ngeculake langsung bisa dipilih (waca "peralatan opsional").

Alat nutupi coklat

Instrumen kasebut diinstal ing langkah sabanjure instrumen sing ngeculake. Kasedhiya tank rendhem coklat lan wajan nampa kanthi garis goresan. Dhuwure tank rendhem coklat bisa diatur miturut sarat dhuwur lapisan coklat. Tangki coklat eksternal lan pompa bunder

Peralatan opsional

01 Instrumen ngisi es krim warna siji

03 Isi instrumen obah

04 Es krim warna siji ngisor

05 Piranti es krim es krim warna loro kanthi vertikal

06 Piranti es krim es krim warna loro kanthi vertikal mbagi instrumen pola "pola zebra"

07 Piranti ngisi konsentrik es krim warna loro

08 Es krim warna loro instrumen ngisi kanthi horisontal

09 Instrumen ngisi es banyu warna siji

10 Alat isi es krim nganggo cangkang isi banyu es lan inti es krim

11 Piranti ngisi banyu es warna siji. Produk ing saben baris (radial) ana rong warna (utawa telu utawa patang warna)

12 Piranti banyu isi es kanthi rong warna kanthi vertikal

13 Instrumen isi es krim isi pensil

14 Piranti ngisi es banyu salju-salju, kalebu instrumen sing ngisi daya lan ngisi instrumen mandeg

15 instrumen es krim sing dilapisi garing (kanthi woh-wohan garing kayata kacang lan permen)

16 Instrumen isi kanggo es krim viskositas dhuwur kanthi aditif

18 Pompa stasiun karo tank coklat saka

Kapasitas 100 L, jaket banyu kanthi pemanasan listrik lan fungsi kontrol suhu otomatis lan pompa sirkulasi coklat listrik. Tangki kasebut disedhiyakake roda kastor sing obah lan disambungake karo selang RM35.

21 Bingkai panyimpenan baja karbon utawa stainless steel kanggo wajan

22 suku cadang tambahan kanggo produksi rong taun

23 Piring panas banyu asin njaba Exchanger panas

24 Unit komunikasi sing komunikasi karo komputer pusat

25 Wajan cetakan kanthi cangkir cetakan beda lan konfigurasi nomer larik

26 Alat sing didhukung kanthi mekanis kanggo langsung diluncurake menyang macem-macem mesin kemasan

Parameter Teknis

Motor

Drive utama 3 kW (4 HP) Pompa banyu asin adhem 11 kW (14.8 HP) Pompa banyu asin asin 1,1 kW (1,5 HP) Wajan coklat 0.8 kW (0,5 HP) Instrumen lapisan garing 1.1 kW (1,5 HP) Motor pompa vakum 2.2 kW (3 HP)

Piranti pemanas

Pemanasan banyu asin sing anget bisa ditindakake liwat pemanasan listrik utawa pemanasan uap. Sampeyan kudu dikonfirmasi nalika pangguna pesen.

Efek instalasi maksimal

Sambungan listrik standar 3x380 V, 50 HzAC Rated load 180 Amps

Breaker utama 250 Amps

-Cetakan pemanasan baja ngeculake 20 KW

-Cetakan pemanas listrik ngeculake 101 KW Uap tekanan rendah 100 KG / H Konsumsi maksimum kanggo produksi 55 ~ 75% 150 L wadhah coklat 3 KW

Kabel listrik utama cocog karo spesifikasi lokal. 

Sambungan pipa

Sirkulasi pompa pipa pasokan banyu asin:

150 mm (DN 150)

Pipa inlet utama udara sing dikompres:

20 mm (3/4 ")

Dhiameter pipa es krim ora kurang saka diameter output mesin pembekuan.

Volume banyu asin

6000 L / 7700 kg

Konsumsi udara sing dikompres

Mesin standar 0,9 m3/ men

Tekanan kerja minimal 7 BAR Titik embun maksimal cocog karo tekanan atmosfer +5 ℃

Suhu kerja normal Suhu penguapan -45 ℃ Suhu banyu asin sing adhem -40 ℃ Suhu banyu asin panas +20

Beban adhem

Kapasitas penguap maksimal 325 KW 279000 Kalori saben jam ing -45 ℃

Bobot

Ing status "siap kerja" udakara: 24000 kg

Data pangiriman

Bobot net 16350 kg

Bobot reged 20500 kg

Volume 100 m3

Ukuran utama

Bobot total 3200 mm

Dhuwur cetakan wajan menyang lemah 1660 mm Umume butuh ruangan saka lemah nganti langit-langit


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita