Mesin Pembekukan Es Krim Runjin © Krunt ™ -N1000

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Lamaran

Pembekuan, campuran lan sebatan es krim lan udhara nganti es krim. Pembekuan permukaan liyane sing wis dicukur.

Prinsip Operasi

Campuran es krim diukur menyang silinder beku kanthi pompa gir. Aliran hawa sing tetep diwenehake menyang silinder kanthi campuran. Sajrone nglewati silinder, hawa bakal dicampur ing campuran dening dasher. Amonia cair sing nguap ing jaket adhem ing sekitar silinder nyedhiyakake pembekuan. Bilah-bilah baja tahan karat ngiris es krim sing beku saka tembok njero silinder, lan pompa gir sing nomer loro nerusake es krim saka ujung silinder beku menyang mesin pengisi.

Desain Standar

Freezer Frunt ™ -N1 terus-terusan ketemu simbol standar kebersihan 3-A saka Asosiasi Pasokan Industri Pangan & Susu, AS. Kabinet mesin pembeku lan kulkas digawe saka stainless steel. Kabeh bagean sing ngubungi campuran lan es krim digawe saka waja tahan karat.

Instalasi Mesin pembeku langsung minangka unit mandhiri sing siap disambungake karo tenaga listrik, lemari es, udara kompresi lan pasokan campuran.

Silinder beku digawe saka nikel murni lan permukaan ing njero kromium keras lan mirror rampung. Dasher, dilengkapi glathi scraper lan beater, digawe saka waja tahan karat.

Sistem kulkas nyedhiyakake kapasitas pendinginan terus-terusan supaya suhu lan viskositas es krim stabil. Sajrone periode mandheg lan kapan wae kulkas dipateni yaiku gegayutan karo mandeg cepet, gas panas ditrapake kanggo nyegah beku. Pasokan amonia cair kudu tanpa uap lan duwe tekanan mutlak minimal 4 bar (58psi) lan suhu sedhot yaiku -34 ℃ (-29 ℉).

Drive. Tenaga ditransfer saka motor utama langsung menyang dasher kanthi sabuk V.

Campur lan pompa es krim yaiku pompa gir, sing bisa diatur kanggo reresik ujung-ujung kanggo ngimbangi busana normal. Interioré omah stainless steel dilapis kromium kanggo nyilikake busana kaya ngono.

Mandheg enggal ngidini mandheg sauntara produksi kanthi ilang campuran lan owah-owahan kualitas es krim.

CIP (Resik-ing-panggonan). Kabeh bagean sing kontak karo campuran lan es krim diresiki tanpa dibongkar. Nalika ngaktifake program CIP nggawe panel kontrol, roda pompa stopkontak lan roda pompa inlet dicopot lan ngidini aliran deterjen sing akeh. Pompa lan dasher kanthi otomatis diaktifake kanthi interval tartamtu sajrone proses ngresiki.

Udhara sing dikompres saka sumber daya utama, dibutuhake kanggo ngontrol pompa sing kakehan lan CIP.

Panel kontrol. Kabeh fungsi mesin dioperasikake saka panel ngarep sing kalebu meter kanggo momotan motor, pengukur tekanan udara, tombol push start lan stop kanggo pompa lan motor utama uga gagang kanggo kontrol amonia. Kacepetan pompa bisa diatur saka 10 ~ 100%.

Kapasitas campuran pompa yaiku saka 80 ~ 550Litre / jam (21 ~ 145 US Gal).

Aksesoris standar kalebu set alat, set suku cadang standar, sprockets kanggo ngganti tekanan silinder lan katrol sak menit. kacepetan dasher.

Awak mesin beku

Awak mesin beku digawe saka waja tahan karat. Loro sisi stainless steel saka mesin pembekuan bisa dicopot, kanggo nggampangake personel ndandani kanggo ndandani bagean liyane saka peralatan.

Drum beku

Lumahing njero drum pembekuan yaiku plating kromium keras lan kanthi tliti tliti, kanggo nggayuh permukaan sing alus, mula bahan campuran es krim bisa entuk pertukaran panas sing apik lan efek pembekuan sing efektif. Iki dilengkapi scraper aduk kanthi agul-agul stainless steel sing terus muter kanthi kacepetan tartamtu ing sadawane permukaan drum drum, kanggo nggawe produksi produk es krim sing apik, sing didhukung kanggo ngusap komponen wiper dening motor utama liwat sabuk sing ngirim

Sistem Pendingin

Sistem pendinginan dibangun ing kompresor jinis panyegelan spiral lan nggunakake Freon minangka bahan pendingin

Sistem Pendingin

Sistem pendinginan dibangun ing kompresor jinis panyegelan spiral lan nggunakake Freon minangka bahan pendingin

Pompa campuran udara

Dumunung ing panel ngarep mesin pembekuan, ana katup penyesuaian inlet udara, kanggo mompa bubur lan hawa menyang drum beku.

Katup pengatur tekanan

Ing outlet es krim drum beku, ana katup penyetelan tekanan, supaya tekanan saka drum drum isih tetep.

Operasi Mesin Pembekuan

Kabeh tombol fungsional ana ing panel ngarep, gampang lan gampang digunakake.

Kalebu switch operasional ing ngisor iki:

Panel operasi

l Pompa campuran wiwitan / nutup

l Wiwitan / nutup aduk scaler

l Sistem wiwitan / nutup kulkas

l Sistem gas panas wiwitan / nutup

l Kontrol volume produksi es krim

l Tampilan viskositas es krim

Wiwitan Mesin Pembekuan

Trep banget lan bisa langsung dioperasikake sawise banyu, listrik lan gas diuripake.

Reresik

Reresik Mesin Pembekuan bisa digawe kanthi nyambungake sistem CIP pusat. Lan sambungan pipa nggunakake gelung

Output normal

1000Litre / jam (270 US Gal) adhedhasar kondisi ing ngisor iki:

Suhu campuran inlet + 5 ℃ (+ 41 ℉) Suhu es krim outlet -5 ℃ (+ 23 ℉) Suhu sedhot -34 ℃ (-29 ℉)

Kandhutan minyak ing amonia <30PPM

Overrun 100 %

Jinis campuran: Campuran es krim normal sing ngemot total padhet 38%. Sawise nampa resep campuran nyata, kapasitas sing ditemtokake lan suhu outlet bisa ditemtokake.

Piranti Opsional Frunt ™ -N1

Piranti Opsional Frunt ™ -N1

Katup telung arah kanthi perlengkapan kanggo pipa es krim.

Pengukur tekanan es krim kanthi perlengkapan kanggo pipa es krim.

Pengukur suhu es krim kanthi perlengkapan kanggo pipa es krim.

Pompa panganan buah kanggo menehi panganan cair lan pewarna kanthi proporsi menyang silinder beku.

Stop klep kanggo kulkas.

Katup safety TüV disetujoni - katup safety kanggo sistem pendingin dibutuhake - desain nyata miturut peraturan lokal.

Kontroler kacepetan kanggo nyetel langkah sing luwih cepet.

Desain Freon. Dirancang khusus kanggo Freon 22. rada nyuda kapasitas.

Meter aliran udara kanggo ngontrol kakehan.

Unit pangatusan udara lan filtrasi kanggo nambah kualitas udara sing dikompres.

Suku cadang kanggo pangopènan 3000hrs utawa 6000hrs.

Data teknis

Barang Data
Sambungan listrik 3 ~ 380 V , 50 HZ
Konsumsi daya 17 kW
Motor utama 15 kW
Motor pump 0,75 kW
Maks. ngemot kulkasan 30 kW26000 kkal / jam (34 ° C / 29 ° F suhu sedhot)
Konten amonia 12 kg (NH3)
Udhara sing dikompres 2 n m³ / jam (min. 6 tekanan bar)
Kapasitas pompa 200/1000 liter / jam52-260 AS Gal / jam (pembengkakan 100%)
Dimensi pipa (kudu tundhuk karo peraturan lokal)
Baris nyedhot Ø48 mm
Garis cair Ø 18 mm
Saluran gas panas Ø 18 mm
Saluran saluran Ø 18 mm
Jalur safety Ø 18 mm
Baris mlebu udara sing dikompres Ø 6 mm
Campur pipa inlet Ø 25,4 mm
Pipa es krim Ø 38,1 mm
Unit
1 bar1 liter

1 liter

= 1,02 kp / cm² = 100 kPa = 14,5 psi= 0,2642 galon AS

= 1,22 imp. galon

Ukuran utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita