Mesin Pembekukan Es Krim Runjin © Krunt ™ -N2000

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tujuane

Campur bubur nganggo udara lan beku kanggo ngasilake es krim. Mesin kasebut kanthi otomatis bisa ngasilake krim es kanthi kualitas seragam. Iki uga ditrapake kanggo pembekuan permukaan non-es krim.

Prinsip kerja

Frunt ™ -N2 mesin pembekuan terus-terusan salaras karo 3-A standar kesehatan saka

Asosiasi Pasokan Industri Makanan & Susu, AS.

Bingkai, plate penjaga lan sistem pipa pendinginan mesin kabeh digawe saka waja tahan karat. Kabeh bagean sing ngubungi bahan campuran lan es krim digawe saka bahan tahan karat sing gampang dibersihake lan diganti.

Instalasi Mesin pembekuan bisa langsung disambungake karo pasokan listrik, mesin pendingin, udara lan bubur.

Tabung beku Tabung beku digawe saka nikel murni, kanthi tembok njero sing dilapisi kromium lan permukaan sing alus, sing nyedhiyakake pertukaran panas sing apik lan efek pembekuan sing efektif kanggo bahan campuran es krim.

Adhem sistem Kanggo nyedhiyakake kapasitas pendinginan sing stabil kanggo mesthekake yen krim es duwe suhu utawa konsistensi sing pas. Nalika mesin dihentikan utawa sistem pendinginan mati kanthi tiba-tiba (contone, darurat mati), defrosting amonia panas digunakake kanggo nyegah beku. Amonia cair kudu bebas gelembung lan tekanan ora luwih murah

saka 4 bar (58 psi). Suhu penguapan mesin beku yaiku -34 ℃ (-29 ℉).

Drive Sistem nyopir langsung diangkut saka motor utama menyang blender liwat katrol sabuk.

Pompa inlet lan outlet Iki minangka klompok pompa gir. Bisa ngimbangi busana normal kanthi nyetel kesenjangan. Lumahing pompa stainless steel diolah kanthi proses khusus kanggo nyuda nyuwek lan nyuwek.

Ngaso Jeda mesin sakcepete sajrone produksi kanggo njamin minimal ngilangi bahan es krim lan stabilitas relatif kualitas.

Output Biasa

2000 liter saben jam (528 galon AS)

Output adhedhasar kahanan ing ngisor iki:

Suhu input bubur +5 ℃ (+41 ℉) Suhu output es krim -5 ℃ (+23 ℉) Suhu penguapan -34 ℃ (-29 ℉)

Isi minyak ing amonia <30 Tingkat Ekspansi PPM 100%

Kahanan saka bubur Umume bubur es krim ngemot 38% bahan padhet. Output nyata lan suhu pembuangan tundhuk karo formula es krim.

Frunt ™ -N2

Standar desain Kejabi desain standar sing kasebut, Frunt ™ -N2 uga kalebu barang ing ngisor iki.

Dikompres hawa Kontrol tingkat ekspansi lan CIP kumpa (yen disedhiyakake) kanthi hawa sing dikompres. Kontrol panel Kabeh fungsi peralatan ditindakake karo panel iki, kalebu ukuran pangukuran kanggo mbukak motor, manometer udara, pompa, tombol ON / OFF motor utama, adaptor kanggo ngontrol pendinginan lan aliran pompa bubur.

Pompa drive Kekuwatan ngisi daya lan mbuwang pompa yaiku saka kontroler motor gir kanthi konverter frekuensi. Ruang lingkup kontrol variasi kacepetan pompa pengisian daya lan pemutus bisa disetel dadi 10-100%.

Kemampuan saka nyawiji pompa Bubur 120-1200 liter saben jam (32-317 galon AS).

Standar suku cadang Ana set suku cadang lan alat, rodha sabuk sing digunakake kanggo ngganti tekanan tabung beku lan rodha sabuk sing digunakake kanggo nyuda kacepetan campuran.

Peralatan opsional sing digunakake ing pompa nambah Bahan Frunt ™ -N2

Kanggo langsung mompa rempah-rempah lan palet sing berbau cair tanpa bahan padhet menyang tabung beku kanthi proporsi.

Katup piston Tee Nyambung menyang pipa output es krim

Tampilan saka ngeculake meksa Nyambung menyang pipa output es krim Tampilan saka ngeculake suhu Nyambung menyang pipa output es krim Aerator terus-terusan (bawaan)

Es krim pamisah Sebarake krim es sing wis diasilake menyang rong garis sing beda lan iseni krim es kasebut

Darurat mandheg katup Kanggo sistem pendinginan

Freon aplikasi Bisa dimodifikasi kanggo ditrapake kanggo mesin jinis Freon, sing pengaruh cilik ing kapabilitas.

Relief katup TüV Katup relief kudu dipasang ing sistem pendingin standar supaya cocog karo syarat pendinginan lokal.

Kawin nyisakke bagean Digunakake kanggo perawatan 3000 utawa 6000 jam

Data teknis

Motor utama 22 kilowatt
Motor pump 1,5 kilowatt
Pasokan listrik standar Pipa 3-phase 380 V, 50 Hz Amonia:
Pipa bali udhara eksternal 76 mm3 inci
Pipa inlet cair eksternal 20 mm3 / 4 inci
Pipa udara panas eksternal 20 mm3 / 4 inci
Pipa got njaba 20 mm3 / 4 inci
Pipa katup relief eksternal 25 mm1 inci
Pipa pengisian daya eksternal 38 mm
1,5 inci Pipa pembuangan eksternal 51mm2 inci
Pipa inlet udara njaba 12 mm 1/2 inci
Konsumsi udara 3,5 m3/ jam 124 inci kubik / jam

Ukuran utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita