Mesin Pembekukan Es Krim Runjin © Krunt ™ -N1200

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Gunakake

Campur, beku lan aduk bubur lan adhem dadi es krim. Bisa ngasilake es krim kanthi otomatis kanthi kualitas seragam. Yen dibandhingake karo produksi intermiten, produksi efektif, cukup lan terus-terusan bisa nyuda biaya lan njamin stabilitas cairan.

Prinsip kerja

Mesin pembekuan dhewe duwe sumber sing adhem, lan pangguna mung butuh nyambungake bahan baku banyu adhem, listrik, gas lan es krim (bubur) kanggo ngasilake. Bahan baku es krim lan udhara mlebu ing drum pembeku liwat pompa campuran karo katup inlet udara, lan drum beku digawe adhem nganggo kompresor Freon, lan scraper aduk sing ana ing drum beku sing nyampur hawa menyang buburan, banjur scraper stainless steel khusus sing dipasang ing piranti scraping aduk kanthi terus-terusan aduk es krim ing drum pembekuan, lan es krim metu saka pipa material.

Desain Standar

FruntTM-N1200 minangka Panganan Granule Woh lan nyukupi kabutuhan kebersihan panganan. Piranti kasebut digawe saka kompresor pendingin kualitas tinggi lan komponen bermutu, sing dirancang kanggo memenuhi standar higienis, kehandalan lan daya tahan sing ketat. Kabeh bagean sing ngubungi es krim digawe saka 304 stainless steel.

Awak mesin beku

Awak mesin beku digawe saka waja tahan karat. Loro sisi stainless steel saka mesin pembekuan bisa dicopot, kanggo nggampangake personel ndandani kanggo ndandani bagean liyane saka peralatan.

Drum beku

Lumahing njero drum pembekuan yaiku plating kromium keras lan kanthi tliti tliti, kanggo nggayuh permukaan sing alus, mula bahan campuran es krim bisa entuk pertukaran panas sing apik lan efek pembekuan sing efektif. Iki dilengkapi scraper aduk kanthi agul-agul stainless steel sing terus muter kanthi kacepetan tartamtu ing sadawane permukaan drum drum, kanggo nggawe produksi produk es krim sing apik, sing didhukung kanggo ngusap komponen wiper dening motor utama liwat sabuk sing ngirim

Sistem Pendingin

Sistem pendinginan dibangun ing kompresor jinis panyegelan spiral lan nggunakake Freon minangka bahan pendingin

Sistem Pendingin

Sistem pendinginan dibangun ing kompresor jinis panyegelan spiral lan nggunakake Freon minangka bahan pendingin

Pompa campuran udara

Dumunung ing panel ngarep mesin pembekuan, ana katup penyesuaian inlet udara, kanggo mompa bubur lan hawa menyang drum beku.

Katup pengatur tekanan

Ing outlet es krim drum beku, ana katup penyetelan tekanan, supaya tekanan saka drum drum isih tetep.

Operasi Mesin Pembekuan

Kabeh tombol fungsional ana ing panel ngarep, gampang lan gampang digunakake.

Kalebu switch operasional ing ngisor iki:

Panel operasi

l Pompa campuran wiwitan / nutup

l Wiwitan / nutup aduk scaler

l Sistem wiwitan / nutup kulkas

l Sistem gas panas wiwitan / nutup

l Kontrol volume produksi es krim

l Tampilan viskositas es krim

Wiwitan Mesin Pembekuan

Trep banget lan bisa langsung dioperasikake sawise banyu, listrik lan gas diuripake.

Reresik

Reresik Mesin Pembekuan bisa digawe kanthi nyambungake sistem CIP pusat. Lan sambungan pipa nggunakake gelung

Output normal

~ 50L / jam 3 ~ 13gallon / jam

Volume produksi adhedhasar kahanan ing ngisor iki:

Suhu input bubur: + 5 ℃ (+ 41 ° F temperature Suhu output bubur: -5 ℃ (+ 23 ° F ratio Rasio puffing: 100%

Bahan baku es krim

 Lemak

HCO

Skimmed

bubuk susu

Gula (sukrosa)  Sirup glukosa  Penstabil emulsi  Konten kondensat   Banyu   Total
10,0% 10,5% 12,0% 5.0% 0,5% 38,0%

62,0%

100%

Data teknis

Barang teknis Parameter Pangandikan
Kompresor internal 9,35 KW × 2  
Gas adhem R404 Standar  
Isi saka refrigerant 5,3 Kg (11,68 LB)  
Medium kondensasi Banyu  
Motor aduk 9,2 KW  
Motor campuran 0,75 KW × 2  
Total kekuwatan 29,4 KW  
Konsumsi udara 2 m3/ h  
Konsumsi udara sing dikompres 6 bar  
Jisim udara sing dikompresi maksimalkapasitas nyekel banyu 2,5 g / m3  
Konsumsi banyu kenthel: banyu ingtabung banyu + 20 ℃ 6000 L / h
Sambungan mlebu banyu kondensasi 1 "  
Sambungan stopkontak banyu kondensasi 1 "  
Pipa campuran campuran, eksternal 38 mm 1 1/2 "gelang
Tabung outlet es krim, eksternal 38 mm 1 1/2 "gelang
Tingkat puffing maksimal 100%  

Ukuran utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita