Mesin Isi Es Krim Runjin © Krunt ™ -G4

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Lamaran

  1. Isi es krim, sorbet lan produk es banyu dadi kerucut, cangkir lan kontainer akeh kanthi macem-macem desain, bentuk lan ukuran.

Prinsip Operasi

  1. Cawan, wadhah utawa wadhah massal dibuwang siji-siji saka tumpukan dispenser lan dilebokake ing lamela, siyap diisi.

    Isi es krim, sorbet utawa es banyu ditindakake kanthi ngisi pengisi wektu, pengisi volumetrik utawa pengisi ekstrusi. Ing kasus es krim sing diekstrusi, uga ana mekanisme pemotongan.

    Dekorasi kanthi macem-macem bahan viskositas utawa padat bisa uga kasedhiya lan ana macem-macem peralatan dekorasi opsional sing kasedhiya kanggo Runchen Krunt-G4.

    Fungsi tutup bisa dipilih saka pirang-pirang teknik sing kasedhiya, gumantung saka desain produk, uga panyegelan panas nggunakake foil pra-potong.

    Sawise nutup lan nutupi produk diangkat saka lamellas lan ditransfer menyang sabuk conveyor transfer. Sistem penanganan otomatis, kayata unit transfer pilihan lan papan, kasedhiya.

Mesin Dhasar

Runchen Krunt-G4 dibangun ing pigura baja tahan karat sing kuat. Mesin ngisi dirancang kanggo memenuhi standar higienis paling dhuwur, kalebu bingkai sing mbukak kanthi lengkap supaya ora ana jebakan banyu lan bisa ngresiki selang kanthi efisien. Nozel semprotan kanggo reresik lamella uga kalebu peralatan standar.

Rantai conveyer gratis, pelapis stainless steel kanthi nada 70mm nggawa lamellas sing dipasang ing rantai kanthi nggunakake sekrup "kunci cepet" supaya gampang diganti.

Kabeh stasiun kerja ing ndhuwur dipasang ing ril, tanpa ndandani bolongan sing bisa nggawe posisi sing gampang lan cepet ing stasiun tanpa nggunakake alat.

Kabeh peralatan ngisi, dekorasi lan tambahan, kalebu nozel, selang, stasiun drive, lsp. Dirancang kanggo pedhot sing gampang lan cepet kanggo ngganti produk sing gampang lan ngresiki efektif. Mesin kasebut kasedhiya kanthi rong level indeksasi sing beda. Mesin kanthi nada indeksasi 140mm kanggo produk sing luwih cilik, nanging mesin kanthi nada indeks 210mm bisa ngatasi kontainer ukuran kulawarga lan akeh. Sampeyan ora kudu ngganti ranté nalika ngganti macem-macem nada lamellas.

Sistem Drive Utama

Motor gir sing dikontrol frekuensi drive kamera utama ngaktifake dispenser tuwung utawa wadhah lan ejector. Gerakan linear konveyor lamella sacara mekanik disinkronake saka drive utama kanthi mekanisme indeksasi.
Enkoder menehi sinyal menyang PLC kanggo ngontrol gerakan sing diaktifake kanthi hawa kanthi akurat.

Sistem Ngontrol

Runchen Krunt-G4 dikontrol liwat sistem kontrol PLC pusat. PLC bisa uga entuk kontrol sing luwih akurat lan luwih gampang ganti-ganti ing antarane produk. PLC ngidini otomatis miwiti lan mateni, lan dilengkapi papan panyimpenan data 2MB sing ngidini sawetara produk sing wis diprogram.
Data produk ditampilake ing panel tutul kontrol supaya gampang operasi lan ngawasi.

Sistem Udara lan Vakum sing Dikompres

Amarga alasan higienis, kabeh komponen pneumatik digawe bahan anti-korosif, tanpa pelumasan. Kabeh katup dadi katup kursi sing diaktifake kanthi listrik lan dibangun ing kabinet stainless steel ing ndhuwur mesin.
Vakum sing dibutuhake kanggo dispensasi cangkir, wadhah lan tutup dipikolehi liwat katup venturi.

Kaluwihan Ekstra Mesin

Kanggo mesthekake fungsi mesin, mesin ngisi Runchen Krunt-Z12 luwih becik milih suku cadang asli. Yen milih wong liya, iki bakal ora ana unsur sing ora stabil, mula peralatan bakal rusak. Mangga takon sadurunge nggunakake.

Kerangka Kerja sing Lebih Dhuwur lan Liyane

Dawane mesin ditambahi nganti 5m kanggo nyedhiyakake papan sing luwih akeh kanggo operasi manual lan luwih akeh posisi kanggo stasiun kerja tambahan. Dhukungan saka kerangka mesin ditambah saka 4 lembar dadi 6 lembar sing nguatake kekuwatan mesin supaya bisa mlaku luwih stabil.

Servo Motor Drive kanggo Stasiun Isi

Siemens S7-300 PLC dilengkapi mesin standar, drive motor servo kanggo stasiun pengisian bisa ditambahake tanpa modifikasi tambahan. Gerakan ngisi bisa diprogram liwat panel operasi kanggo simulasi macem-macem jinis kurva cam, data kurva bisa disimpen lan dipulihake. Iki nggawe pangowahan produk lan inovasi sing trep banget.

Kontrol Suhu Sistem Coklat

Sistem pemanas lan sistem kontrol suhu kanggo nyemprotake coklat lan sistem topping minangka desain standar kanggo nyegah coklat sing macet ing suhu sekitar sing sithik.

Stasiun Kalibrasi Tutup

Unit kalibrasi tutup tambahan dipasang kanggo ningkatake stabilitas akurasi tutup kanggo njamin kualitas produk.

Piranti Standar

Mesin ngisi Runchen Krunt-G4 dhasar bisa diwenehake kanthi macem-macem peralatan kanggo ngisi cangkir, kerucut utawa wadhah. Set standar kanggo saben jinis produk kapacak ing ngisor iki:

Isi Cone

Dispenser kerucut

Kalibrasi kerucut

Isi Piala

Dispenser Piala

Isi Wadah Akeh

Dispenser akeh / wadhah

Semprotan coklat

Dosis es krim 2 rasa nganggo drive servo

2nglewati katup topping Saos

2 set stasiun pompa

Dosis bahan garing

Tutup dispenser

Kertas kerucut lipet

Ejeksi vertikal

Conveyer kanggo kerucut

Dosis es krim 2 rasa nganggo drive servo

2 katup bypassTutup dispenser

Tutup nutul

Ejeksi vertikal

Conveyer kanggo tuwung

Dosis es krim 2 rasa nganggo drive servo

2 katup bypassTutup dispenser

Tutup nutul

Ejeksi vertikal

Conveyer

Piranti Opsional

Saliyane peralatan standar, akeh jinis peralatan opsional kasedhiya kanggo dispensasi, ngisi lan dekorasi. Iki ngidini macem-macem produk sing bakal diproduksi.

Kerucut

 

Piranti riak

 

Doser kanggo 2 es krim rasa isi konsentris

Doser kanggo 2 krim es krim isi kincir angin

Doser kanggo es krim isi twister

Doser kanggo es krim ripple ngisi twister

Doser kanggo es krim kanthi klebu

 

 

 

 

 

Pengisi unit pensil

 

 

Dispenser permen karet

 

 

 

 

 

 

 

Coding tanggal

Conveyor O-sabuk Piranti njupuk & nyelehake

Piala

 

Piranti riak

 

Doser kanggo 2 es krim rasa isi konsentris

Doser kanggo 2 krim es krim isi kincir angin

Doser kanggo es krim isi twister

Doser kanggo es krim ripple ngisi twister

Doser kanggo es krim kanthi klebu

Pengisi ekstrusi kalebu piranti pemotong kanggo nglereni adhem Elemen pemanas opsional kanggo nglereni kabel

Piranti puter ripple kanggo extruder

Unit dekorasi Pengisi pensil Pengisi volume Volume cair

Dosis bubuk Kakao Chewing dispenser permen karet - Pre-cut foil Dome tutup dispenser Cup tutup dispenser

Tutup unscrambler kanggo tutup sing ora bisa ditumpuk Piranti puteran tutup ora bisa ditumpuk

Tutup spinner Tanggal Coding conveyor Outlet

Pilih & nyelehake piranti

Wadah Akeh

 

Doser kanggo 2 es krim rasa ngisi paralel

Doser kanggo 2 es krim rasa isi konsentris

Doser kanggo 2 krim es krim isi kincir angin

Doser kanggo es krim isi twister

Doser kanggo es krim ripple ngisi twister

Doser kanggo es krim kanthi klebu

Pengisi ekstrusi kalebu piranti pemotong kanggo nglereni adhem Elemen pemanas opsional kanggo nglereni kabel

Piranti puter ripple kanggo extruder

Unit dekorasi

 

 

 

 

Segel panas - foil pra-potong Kubah dispenser tutup Piala dispenser

Tutup unscrambler kanggo tutup sing ora bisa ditumpuk Piranti puteran tutup ora bisa ditumpuk

Tutup kode Tanggal muter

 

Pilih & nyelehake piranti

 

Suku cadang

Kanggo mesthekake kinerja mesin, disaranake nggunakake komponen asli sing bisa dipesen kanthi gampang miturut manual suku cadang. Kanggo mbantu pelanggan ngoptimalake saham suku cadang, mesin ngisi Runchen Krunt-G4 dirancang kanggo nggunakake bagean sing kompatibel ing pasar, kalebu 140mm pitch lamellas, stasiun kerja, bagean struktur, suku cadang, kayata sprocket lan rantai, elemen pemanas lan lsp.Nanging disaranake konfirmasi karo Runchen sadurunge nggunakake bagean sing kompatibel kanggo nyegah karusakan ing mesin

Data Teknis

No saka dalanJarak indeksasi Output khas (pcs / h) Jumlah stasiun Kacepetan mekanik (stroke / min) Maks. ukuran produk kerucut Cone lamella No.

Produk persegi panjang: mm

inch Rectangle cup lamella

 

Maks. prod. dhuwur: Piala

Kerucut

4 jalur140 / 5,5 "1030030

18-50

 

 

80 / 3.1 "[A1] 80 × 115

3.1 × 4,5 [B1]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

3 jalur140 / 5,5 "760030

18-50

 

 

110 / 4.3 "[A2] 110 × 115

4.3 × 4,5 [B2]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

2 jalur140 / 5,5 "520030

18-50

 

 

120 / 4,7 "[A3] 190 × 115

7.1 × 4,5 [B3]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

3 jalur280/11 ”480020

15-45

 

 

110 / 4.3 "[A4] 100 × 250

4,0 × 9,8 [B4]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

2 jalur280/11 ”340020

15-45

 

 

190 / 7.5 "[A5] 180 × 250

7,1 × 9,8 [B5]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

1 jalur280/11 ”210020

15-45

 

 

255/10 ”[A6] 380 × 250

15 × 9,8 [B6]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

Peralatan coklat Volume wadhah Volume dosis saben unitDekorasi Coating 14Litre (3,7 Gals AS) × 2 2-6ml (0,07-0,20 fl. Oz.)4-8ml (0.14-0.28 fl. Oz.)      

Capacity Kapasitas nyata bakal gumantung marang sawetara faktor, kalebu wujud lan volume produk uga cara ngisi lan nutup.

Kebutuhan Daya

Udhara sing dikompresKualitas

Konsumsi tekanan kerja

 

Kekuwatan

Sambungan

 

konsumsi

Motor Servo motor utama Filler puteran

Pemanas conveyor belt

  minimal  

standar opsional

 

standar standar standar standar standar

 Ora ana isi minyak, isi banyu ≤ 2.0g / cu.m 6bar (87 psi)2,5 cu.m / menit  3 × 380V / 50Hz

Miturut panjaluk pelanggan

 

0,75 KW

1,10 KW

0,18 KW

0,18 KW

1,50 KW

Konfigurasi Lamellas Standar

[A1] 140 pitch 4 lane produk bunder [B1] 140 pitch produk 4 persegi panjang

[A2] 140 nada 3 jalur putaran [B2] 140 nada 3 jalur persegi dowo produk

[A3] 140 pitch 2 jalur produk bunder [B3] 140 pitch 2 jalur produk persegi dowo

[A4] 280 pitch 3 jalur produk bunder [B4] 280 pitch produk persegi panjang 3lanes

[A5] 280 pitch 2 jalur produk bunder [B5] 280 pitch 2 jalur produk persegi panjang

[A6] 280 pitch 1 lane produk babak [B6] 280 pitch 1 produk persegi panjang lane

※ [A1] lamellas minangka konfigurasi standar kanggo mesin standar, stasiun kerja sing dilengkapi uga kompatibel karo lamellas [A1].

※ 140mm utawa 280mm lamellas uga kasedhiya miturut panjaluk pelanggan.

Lam 210mm pitch pitch lan rantai kasedhiya miturut panjaluk pelanggan

Gambar Produk

Dispenser Kon & PialaKinerja stabil, ora ana kerusakan bahan bungkus.
Presser lan Chocolate SprayAtomisasi seragam, kontrol volume sing efisien. Pemanasan ing baris bali lan nozel sprayer supaya coklat macet.

Servo Drive kanggo Sistem IsiGeter lan swara sithik, gratis pelumas. Cukup ganti data kurva liwat panel kontrol kanggo inovasi produk anyar tanpa biaya tambahan.

Ukuran Mesin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita