Runjin © Krunt ™ -EX800 Extrusion and Slicing Line kanggo Es Krim

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tujuane

Runchen © Expro ™ -EX800 digunakake kanggo nggawe es krim jinis ekstrusi lan es krim jinis isi, lan uga kanggo dekorasi lan pengeras produk es krim. Jinis jinis produk es krim bisa diproduksi kanthi peralatan tambahan.
Jinis produk sing bisa diproduksi:
- Produk dipasang-batang - produk strip - kerucut / tuwung es krim - irisan - blok - sandwich - jajan cilik

Prinsip kerja

Standar Runchen © Expro ™ -EX800 garis ekstrusi es krim kasusun saka sistem transmisi nampan produk sing bales lan panyimpenan beku kanthi cepet. Inlet / outlet produk disetel ing sisih ngarep panyimpenan pembekuan cepet lan disambungake menyang platform kerja, dadi sistem transmisi bunder. Bingkai stasiun standar dipasang ing platform kerja kanggo ngeterake, ngisi lan nghias krim es. Ing njero panyimpenan pembekuan cepet, rantai transmisi corak rong bingkai stainless steel sejajar.

Minangka prosedur kerja pertama, lini produksi ngasilake bahan baku es krim menyang nampan produk (kayata produk tongkat batang, produk irisan utawa kue cilik), utawa ngisi bahan baku krim es menyang kerucut sing wis disebar . Piranti operasi sing beda digunakake kanggo macem-macem produk kayata piranti plugging rod, piranti distribusi biskuit, piranti distribusi permen karet, pengisi kerucut sing bentuk bola, es krim sing dihiasi ing ndhuwur, karamel, jus, senggol utawa woh garing. Banjur, nampan kanthi produk ngliwati trowongan pembekuan cepet lan beku kanthi hawa adhem. Sawise produk es krim wis beku, tangan mekanik bakal njupuk produk kasebut saka nampan lan rendhem ing coklat lan bungkus produk kasebut.

Desain Standar

Kekuwatan utama

Sistem nyopir rantai lan sumber daya kabeh piranti ing platform kerja ana ing trowongan pembekuan cepet. Roda nyopir sistem transmisi rantai lan poros utama ing sangisore platform kerja langsung disambungake karo tenaga utama.

Platform kerja

Bingkai stasiun dipasang ing platform kerja kanggo nglengkapi macem-macem bagian fungsional kanggo ngasilake produk khusus. Bingkai stasiun iki dirancang supaya bisa diganti karo siji liyane kanggo ngasilake produk tipe ekstrusi utawa jinis-jinis ngisi. Kabeh permukaan njaba lan komponen platform digawe saka bahan stainless steel utawa tahan karat.

Trowongan pembekuan cepet

Trowongan pembekuan cepet saka Runchen © Expro ™ -EX800 kasusun saka rong set storase independen prefabrikasi. Penguap lan kipas kecepatan dhuwur dipanggonke ing sisih sisih sistem transmisi rantai. Ing njero panyimpenan pembekuan cepet, rantai transmisi corak ing pigura stainless steel ing sadawane rel heliks dobel. Kabeh bagean sing ndhukung chain, gir chain lan pigura dirancang supaya gampang diresiki lan dijaga. Antarane krenjang rantai lan kipas yaiku koridor kanggo perawatan. Mekanisme ketegangan sing digunakake kanggo ndandani rantai transmisi nganggep variasi suhu ing trowongan pembekuan cepet. Panel panyimpenan trowongan pembekuan cepet digawe saka panel stainless steel kanthi PU ing njero. Panel panyimpenan ngisor diwenehake karo selokan got.

Sistem kontrol

Kabeh fungsi acak kalebu komponen daya, fungsi ngisi lan dekorasi permukaan

fungsi es krim kabeh dikontrol nganggo PLC ing panel kontrol pusat. Kabeh data produksi bisa dikompilasi, dikelola lan diatur sadurunge ing panel kontrol. Nalika peralatan liyane disambungake menyang komputer host, peralatan kasebut bisa dikontrol nganggo macem-macem program.

Sistem adhem

Sing baku Runchen © Expro ™ -EX800 ngetrapake penguap pendingin amonia. Minangka unit opsional, sistem kasebut uga bisa ngetrapake Freon evaporator.

Transmisi produk

Runchen © Expro ™ -EX800 instrumen transmisi produk dirancang khusus kanggo ngirim produk sing dipasang ing rod. Bisa digunakake kanggo rendhem produk sing dipasang ing batang sawise hard ekstrusi ing coklat. Instrumen kasebut dilengkapi 185 tangan mekanik lan tank rendhem coklat sing bisa dipindhah lan pompa sirkulasi coklat khusus.

Pilihan peralatan

Jinis produk Biskuitdistribusi Vertikalekstrusi Rodplugging Horisontalnglereni Permen karetdistribusi
Rod-plugproduk  
Sandwichproduk    
Irisanproduk      
Jinis produk Kerucutdistribusi Coklatnyemprot Pedhot-pedhotngisi Isi pena Ndhuwurdekorasi
Tuwung bunder    
Kerucut  
Kue cilik      
Jinis produk Kerucutdistribusi Coklatnyemprot Pedhot-pedhotngisi Isi pena Ndhuwurdekorasi
Tuwung bunder    
Kerucut  
Kue cilik      
Kapasitas (unit saben jam)  
Es krim sing dipasang ing rod:

9000

Kerucut es krim:

7000

Cangkir es krim:

7000

Strip: cilik

9000

gedhe

1000

Es krim sandwich:

8000

Kue es krim: ora nutupi

7000

Blokir es krim

14000

Kapasitas kasebut didhasarake produk es krim standar kanthi formula ing ngisor iki lan suhu menguap -45 ℃.

Lemak bubuk nonfatsusu Gula (tebugula) Plasm glukosa Materi anak perusahaan Isi kondensat Banyu Total
10,0% 11% 12,0% 5,5% 0,5% 39,0% 61,0% 100,0%

Kapasitas produk irisan adhedhasar produk standar kanthi kekandelan maksimal 25 mm.
Kapasitas kerucut tapered adhedhasar produk standar kanthi diameter maksimal 60 mm.

Ukuran utama

  Platform kerja Panyimpenan saka

sistem transmisi

Panyimpenan saka adhem

sistem

Bobot net kg 2.000 7.200 4.200
Bobot reged kg 3.000 9.500 6.600
Dhiameter maksimum m 5,41 × 1,35 × 2,7 9,1 × 2,42 × 2,9 7,71 × 2,42 × 2,9

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan