Runjin © Krunt ™ -2000 Mesin Campuran Woh

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Gunakake

Lebokake granule woh garing, granula gula utawa granula cair menyang es krim. (piranti kasebut ora cocog kanggo bahan kenthel, uga gampang nyedhot kelembapan utawa gampang diserep)

Prinsip kerja

Motor nyopir sekrup kuantitatif kanggo ngirim granula kanthi stabil lan efisien lan ditambahake menyang es krim liwat pompa baling-baling, sing nyampur granul lan bubur es krim kanthi mixer internal kanthi kacepetan tetep. Pompa pakan Vane diatur liwat potensiometer.

Desain Standar

WohTM-2000 minangka Pakan Granule Woh lan nyukupi kebutuhane panganan. Piranti kasebut digawe saka kompresor pendingin kualitas tinggi lan komponen bermutu, sing dirancang kanggo memenuhi standar higienis, kehandalan lan daya tahan sing ketat. Kabeh bagean sing ngubungi es krim digawe saka 304 stainless steel. Iki dilengkapi kastor, gampang dipindhah lan diinstal.

Hopper lan cangkir kuantitatif

Ing hopper, ana piranti sing nyampur supaya sekrup kuantitatif bisa menehi feed granula woh kanthi stabil. Sekrup kuantitatif bisa menehi butiran woh menyang inlet pompa pakan vane. Kacepetan sekrup kuantitatif bisa diatur antarane 0% lan 100%.

Pompa pakan Vane

Pompa panganan kalebu roda drive agul-agul lan bisa nyampur granule woh kanthi seragam menyang bubur es krim sing dibuwang saka mesin pembekuan sistem sing terus-terusan. Sajrone rotasi agul-agul, bisa nutup segel bubur bubur buah, lan bubur es krim diisolasi saka udara ing saubenge. Sajrone sirkulasi lan rotasi rodha drive, nalika agul-agul tekan bubur es krim, kanthi otomatis bakal mundur maneh menyang rodha drive, lan ing wektu sing padha, lan granula woh mudhun. Aturan sing ora bisa ditindakake bisa digawe kanggo nyepetake roda drive liwat potensiometer

Operasi Mesin Campuran Woh

Panel operasi

Kabeh tombol fungsional ana ing panel ngarep, gampang lan gampang digunakake.

Wiwitan

Trep banget lan bisa langsung dioperasikake sawise listrik diuripake.

Reresik online CIP

Operasi kanggo panel operasi kanthi otomatis miwiti proses reresik CIP, saéngga pompa panganan lan bagean campuran bisa diatur karo reresik sing wis ditemtokake sajrone pabrik, saengga bisa nggampangake ngilangi piranti campuran lan sekrup kuantitatif, supaya bisa nggawa ngresiki manual.

Kapasitas nambah woh

Liwat pilihan sekrup kuantitatif sing beda, WohTM-2000 bisa ngasilake bahan ~ 200L / jam saben batch.

Komponen opsional

l sekrup jumlah

Suku cadang liyane

Data teknis

Barang teknis Parameter Pangandikan
Muter sekrup 0,75 KW  
Motor campuran 0,75 KW  
Motor pump vane 1.1 KW  
Transformer 0,15 KW  
Total kekuwatan 2,75 KW  
Tabung pakan, eksternal 51 mm 2 "Hoop
Tabung pelepasan, eksternal 51 mm 2 "Hoop

Ukuran utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita