Runjin © Krunt ™ -4000 Mesin Campuran Woh

Pambuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Gunakake

  1. Lebokake granule woh garing, granula gula utawa granula cair menyang es krim. (Peralatan kasebut ora cocog kanggo bahan kenthel, uga gampang nyedhot kelembapan utawa gampang diserep)

Prinsip Kerja

  1. Motor nyopir sekrup kuantitatif kanggo ngirim butiran. Nambah granul menyang es krim kanthi irit lan stabil kanthi pump vane, banjur campuran bubur granul lan es krim kanthi mixer internal kanthi kecepatan tetep. Pompa pakan vegan disetel liwat potensiometer.

Desain Standar

  1. WohTM-4000 minangka pakan granula buah lan bisa nyukupi kebutuhane panganan. Piranti kasebut digawe saka perangan kualitas tinggi lan rancangane bisa memenuhi standar higienis, reliabilitas lan daya tahan standar. Kabeh bagean sing bakal ngubungi granul es krim digawe saka stainless steel 304. Ana kastor sing dipasang ing sikil peralatan, sing bisa gampang dipindhah lan dipasang. 

Piala Hopper Lan Kuantitatif

  1. Supaya sekrup kuantitatif bisa menehi feed granule stabil, piranti campuran wis dipasang ing hopper. Sekrup kuantitatif ngirimake granula menyang inlet pump feeder vane. kacepetan sekrup kuantitatif bisa diatur saka 0% nganti 100%.

Pompa Panganan Vane

  1. Pompa pakan balap kalebu roda drive agul-agul. Bisa nyampur granula kanthi seragam karo bubur es krim saka mesin pembekuan sing terus-terusan. Kemajuan rotasi baling-baling bisa nutup segel bubur buah, sing bisa ngisolasi bubur es krim lan hawa. Ing operasi sirkulasi rodha drive, nalika baling-baline tekan bubur es krim, bakal bali kanggo nyopir roda kanthi otomatis lan buburake es krim. Aturan sing ora bisa ditindakake bisa digawe kanggo nyepetake roda drive liwat potensiometer

Campuran

  1. Campuran dununge ana ing outlet pump vane. Bisa nyampur bubur es krim lan granula buah kanthi luwih seragam kanthi kacepetan sing tetep.  

Operasi Campuran Woh

  1. Panel Operasi Kabeh tombol fungsional ana ing panel ngarep, lan gampang dioperasikake.
    Persiyapan
    Bisa dioperasikake kanthi langsung sawise pasokan listrik .Langkah banget.
    CIP reresik online
    Prosedur ngresiki CIP bisa diwiwiti kanthi ngontrol panel operasi, sing bisa nyetel papan ing antarane pompa feeder lan bagean campuran minangka jarak asli. Supaya luwih gampang mbusak bagean campuran lan sekrup kuantitatif, kanggo ngresiki tangan.  
    Kapasitas Tambah Woh
    FruitTM-4000 bisa ngasilake 16 ~ 400L / Jam saben batch liwat sekrup kuantitatif sing beda.

Komponen Pilihan

  1. l sekrup jumlah

    l suku cadang liyane 

Data Teknis

barang Parameter Pangandikan
Muter sekrup 0,75 KW  
Motor Campuran Hopper 0,75 KW  
Motor Campuran 0,75 KW  
Motor Vane Pump 1.1 KW  
Transformer 0,15 KW  
Total Daya 2,75 KW  
Tabung feed , eksternal 51 mm 2 "penjepit selang
Tabung pelepasan, eksternal 51 mm 2 "penjepit selang

Ukuran Utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita