11

Runjin rapat umum babagan cara supaya terus kuwat ing wabah korona saiki.

Ing China domestik, saya akeh kutha sing wiwit urip normal, lan bali kerja kaya biasane. Instalasi lan komisi situs ora bakal kena pengaruh.

Kanggo proyek jaban rangkah sing isih ana, kita bakal miwiti kontrol remot utawa instruksi komisi situs kanthi positif. kita bakal njupuk tindakan online kanggo ngatasi masalah kapan wae kanggo ndhukung pelanggan.

Kangge, tim solusi kita bakal luwih akeh wektu lan ngupayakake luwih akeh kanggo ngembangake teknologi mesin es krim. Kita bakal nggawe kompetitif, nggawe produk luwih efisien.

Percaya yen virus corona ilang, kabeh lumaku normal. Perusahaan kita, tim bisa nglegakake luwih akeh pelanggan, lan menehi luwih akeh regane kanggo para pelanggan.


Wektu kiriman: Aug-05-2020