11

Apresiasi saka pelanggan

Kita wis gabung karo Unilever global pirang-pirang taun.

Wulan iki, kita entuk komentar positif saka para pelanggan. Pancen nguatake kita supaya bisa luwih apik .Karo tim Runchen bakal ngupayakake panelitian teknologi. Tujuane supaya mesin es krim bisa luwih efisien lan ngirit luwih akeh biaya.

Pungkasan kanggo nggawe rega gedhe.


Wektu kiriman: Aug-05-2020