11

Warta

  • Appreciation from customer

    Apresiasi saka pelanggan

    Kita wis gabung karo Unilever global pirang-pirang taun. Wulan iki, kita entuk komentar positif saka para pelanggan. Pancen nguatake kita supaya bisa luwih apik .Karo tim Runchen bakal ngupayakake panelitian teknologi. Tujuane supaya mesin es krim bisa mbukak efisiensi lan ...
    Waca liyane
  • Runjin had a serious meeting about how to keep strong in currently corona outbreak .

    Runjin rapat umum babagan cara supaya terus kuwat ing wabah korona saiki.

    Ing negara domestik China, kutha saya akeh sing wis wiwit urip normal, lan bali kerja kaya biasane. Instalasi lan komisi situs ora bakal kena pengaruh. Kanggo proyek jaban rangkah sing isih ana, kita bakal miwiti kontrol remot utawa instruksi komisi situs kanthi positif. kita bakal ta ...
    Waca liyane