11

Sejarah

  • Runjin was approved as global supplier by Unilever. Our business has reached their Indonesia, Philippine, Australia, South Africa market. And we are keeping an increasing trend on business opportunities. This is a significant milestone for market customers approval.
    2019
    Runjin disetujoni dadi pemasok global dening Unilever. Bisnis kita wis tekan pasar Indonesia, Filipina, Australia, Afrika Selatan. Lan kita tetep nambah tren ing kesempatan bisnis. Iki minangka tonggak penting kanggo persetujuan pelanggan pasar.
  • Runchen established branch office in Taizhou city titled as Taizhou Runjin Machinery Co., Ltd. Runjin Machinery Co., Ltd owns a 4000m2 plant, 60 employees including 15 technicians who are very professional and experienced in machine field.
    2016
    Runchen ngedegake kantor cabang ing kutha Taizhou kanthi judhul Taizhou Runjin Machinery Co., Ltd. Runjin Machinery Co, Ltd duwe pabrik 4000m2, 60 karyawan kalebu 15 teknisi sing profesional banget lan berpengalaman ing lapangan mesin.
  • Runchen researched and developed a variety of high-efficiency ice cream equipment, which had been recognized by many customers and get more popular around world.
    2012
    Runchen neliti lan ngembangake macem-macem peralatan es krim efisiensi tinggi, sing wis dingerteni dening akeh pelanggan lan dadi luwih populer ing saindenging jagad.
  • We have developed customers on Chile, Australia, Dubai, Mexico, Southeast Asia market. In order to meet strictly requirements in food industry, we set a high international standard about our equipment. All our electrical components and main parts are matched with well-known brand, like Siemens, Bonfiglioli, Schneider, etc.
    2010
    Kita wis ngembangake pelanggan ing pasar Chili, Australia, Dubai, Mexico, Asia Tenggara. Kanggo nyukupi sarat ing industri panganan, kita nemtokake standar internasional sing dhuwur babagan peralatan kita. Kabeh komponen listrik lan komponen utama dicocogake karo merek terkenal, kayata Siemens, Bonfiglioli, Schneider, lsp.
  • After years of domestic market experience and more reliable relationship built, Renchen started spreading business toward worldwide.
    2006
    Sawise pirang-pirang taun pengalaman pasar domestik lan hubungan sing luwih dipercaya, Renchen wiwit nyebar bisnis menyang saindenging jagad.
  • The introduction of new development Ice cream formula breaks traditional type and achieves brilliant achievement on 2002. 
    2002
    Pengenalan formula es krim pangembangan anyar ngilangi jinis tradisional lan entuk prestasi sing apik ing taun 2002. 
  • Runchen was established on 2001.
    2001
    Runchen didegake ing taun 2001.