11

Babagan Kita

USAHA KAMI

Runchen Industry Co., Ltd. minangka panyedhiya solusi Es Krim profesional sing didhukung dening tim insinyur sing duwe kualifikasi sing duwe pengalaman praktis ing pirang-pirang taun ing industri es krim, salah sawijining pabrikan peralatan es krim utawa pabrik es krim.

Runchen umume nyedhiyakake layanan kanggo pabrik es krim ing ngisor iki:

  • Gawe lan adol peralatan produksi es krim standar lan khusus
  • Proses pabrik lan desain pabrik es krim, desain kapasitas fasilitas layanan lan instalasi teknik
  • Inovasi produk
  • Manajemen pabrik, pelatihan lan konsultan
  • Ahli lan duwe pengalaman ngoptimalake proses produksi lan nyuda biaya konversi

PERALATAN

Apa sing diarepake, desain paling luweh, bagean lan komponen sing berkualitas uga stabilitas sing andal, priksa manawa memenuhi syarat produksi kanthi sampurna lan minimalake limbah operasi.

PROYEK

Kita ngerti manawa proses produksi lan desain tata letak sing pas lan desain kapasitas fasilitas layanan ekonomi njamin operasi efisiensi sing dhuwur lan biaya konversi sing kompetitif. Ora mung nalika ngrencanakake makalah, nanging uga bisa ngetrapake kanthi praktis.

LAYANAN

Layanan efisien miturut kebutuhan sampeyan. Kita njamin peralatan sampeyan mlaku ing kondhisi sing tepat, uga kita bisa ndhukung pangopènan sing dijadwalake, upgrade peralatan lan layanan alat ganti, lan luwih lanjut babagan konsultasi manajemen pabrik, upgrade umume pabrik, tata proses lan desain kapasitas fasilitas layanan lan liya-liyane.

Dhukungan

Dhasar ing layanan sing berorientasi pelanggan lan kaluwihan teknis, Runchen komitmen kanggo peralatan kualitas lan layanan sing apik lan dhukungan teknis. Kita ngarepake pilihan sampeyan ing Runchen

CERITA KAMI

  • Runjin was approved as global supplier by Unilever. Our business has reached their Indonesia, Philippine, Australia, South Africa market. And we are keeping an increasing trend on business opportunities. This is a significant milestone for market customers approval.
    2019
    Runjin disetujoni dadi pemasok global dening Unilever. Bisnis kita wis tekan pasar Indonesia, Filipina, Australia, Afrika Selatan. Lan kita tetep nambah tren ing kesempatan bisnis. Iki minangka tonggak penting kanggo persetujuan pelanggan pasar.
  • Runchen established branch office in Taizhou city titled as Taizhou Runjin Machinery Co., Ltd. Runjin Machinery Co., Ltd owns a 4000m2 plant, 60 employees including 15 technicians who are very professional and experienced in machine field.
    2016
    Runchen ngedegake kantor cabang ing kutha Taizhou kanthi judhul Taizhou Runjin Machinery Co., Ltd. Runjin Machinery Co, Ltd duwe pabrik 4000m2, 60 karyawan kalebu 15 teknisi sing profesional banget lan berpengalaman ing lapangan mesin.
  • Runchen researched and developed a variety of high-efficiency ice cream equipment, which had been recognized by many customers and get more popular around world.
    2012
    Runchen neliti lan ngembangake macem-macem peralatan es krim efisiensi tinggi, sing wis dingerteni dening akeh pelanggan lan dadi luwih populer ing saindenging jagad.
  • We have developed customers on Chile, Australia, Dubai, Mexico, Southeast Asia market. In order to meet strictly requirements in food industry, we set a high international standard about our equipment. All our electrical components and main parts are matched with well-known brand, like Siemens, Bonfiglioli, Schneider, etc.
    2010
    Kita wis ngembangake pelanggan ing pasar Chili, Australia, Dubai, Mexico, Asia Tenggara. Kanggo nyukupi sarat ing industri panganan, kita nemtokake standar internasional sing dhuwur babagan peralatan kita. Kabeh komponen listrik lan komponen utama dicocogake karo merek terkenal, kayata Siemens, Bonfiglioli, Schneider, lsp.
  • After years of domestic market experience and more reliable relationship built, Renchen started spreading business toward worldwide.
    2006
    Sawise pirang-pirang taun pengalaman pasar domestik lan hubungan sing luwih dipercaya, Renchen wiwit nyebar bisnis menyang saindenging jagad.
  • The introduction of new development Ice cream formula breaks traditional type and achieves brilliant achievement on 2002. 
    2002
    Pengenalan formula es krim pangembangan anyar ngilangi jinis tradisional lan entuk prestasi sing apik ing taun 2002. 
  • Runchen was established on 2001.
    2001
    Runchen didegake ing taun 2001.