Babagan RUNJIN

1111

Bisnis

Runjin Industry Co., Ltd. minangka panyedhiya solusi Es Krim profesional sing didhukung dening tim insinyur sing duwe kualifikasi sing duwe pengalaman praktis ing pirang-pirang taun ing industri es krim, salah sawijining pabrikan peralatan es krim utawa pabrik es krim.
Sinau luwih lengkap
  • Runjin had a serious meeting about how to keep strong in currently corona outbreak .

    Runjin duwe seri ...

    Ing negara domestik China, kutha saya akeh sing wis wiwit urip normal, lan bali kerja kaya biasane. Instalasi lan komisi situs ora bakal kena pengaruh. Kanggo proyek jaban rangkah sing isih ana, kita bakal ...
  • Appreciation from customer

    Penghargaan saka ...

    Kita wis gabung karo Unilever global pirang-pirang taun. Wulan iki, kita entuk komentar positif saka para pelanggan. Pancen nguatake kita supaya bisa luwih apik. Tim kita kabeh Runchen bakal terus ngupayakake ...
  • company

    /about-us/PROYEK

    Kita ngerti manawa proses produksi lan desain tata letak sing pas lan desain kapasitas fasilitas layanan ekonomi njamin efisiensi ...
    Sinau luwih lengkap
  • /about-us/

    /about-us/Dhukungan

    Dhasar layanan sing berorientasi pelanggan lan kaluwihan teknis, Runchen duwe komitmen kanggo peralatan berkualitas lan layanan sing apik ...
    Sinau luwih lengkap
  • /about-us/

    /about-us/layanan

    Layanan efisien miturut kebutuhan sampeyan. Kita priksa manawa peralatan sampeyan mlaku kanthi kondisine sing apik, saliyane, kita bisa ndhukung ...
    Sinau luwih lengkap